onsdag 1. april 2009

4000 barn i skolealder savnet i Norge

Kom over denne artikkelen ikveld og det var ganske sjokkerende lesning. Nesten 4000 barn i skolepliktig alder er savnet fra Norge...
Les artikkelen "Savner nesten 4000 skolebarn" her:
http://www.dagbladet.no/2009/04/01/nyheter/innenriks/skole/barn/5573970/

11 kommentarer:

Ximinez sa...

Det er vel ganske kjekt for innvandrerforeldre å motta støtte for barn som ikke engang bor i landet.

Anonym sa...

Forbanna menneskelig SLIM som mottar støtte fra Norge. Hvorfor i helvete er de her, hvis de synes hjemlandet de flyktet fra er trygt og godt nok til å sende sine barn til?

Unknown sa...

Jeg skjønner ikke hvordan dette kan foregå i det evinnelige. Når det foreligger mistanke om sånt burde det være en enkel sak å sjekke om barna faktisk befinner seg i Norge. Men det er kanskje fåfengt hvis man ikke har tilstrekkelige sanksjoner å true med. Å frata foreldrene foreldreretten hjelper jo lite når barna uansett er i utlandet.

Anonym sa...

Synes det er merkelig at det er så lite fokus på dette, mens det at 1500 polakker etc. mottar ledighetstrygd er STORE nyheter... Dette er tross alt forsvarsløse barn.

Anonym sa...

Tenk om bare et av disse barna er utsatt for overgrep og eller drept. Ingen leter, ingen finner det ut. Barn som blir drept blir det jo gjerne av nær slektning. Blir helt forferdet over at ingen forsøker å gjøre noe for alle disse, 4000 er jo ikke et lite tall heller. Bak hvert eneste lille 1 finnes det et menneske som i praksis ikke har en rettighet i verden.

Anonym sa...

De fleste dukker vel opp hvis foreldre fratas barnetrygden sålenge barna ikke er i Norge. Men dumsnille Norge er ikke så slemme...

Anonym sa...

Hvis det viser seg at dette stemmer bør også foreldrene sendes ut av landet.
Dette er ikke holdbart.

Anonym sa...

Utrolig hvor lettlurte vi nordmenn er.

Når over 90% av asysløkerene kommer uten papirer eller fingeravtrykk, så er det opplagt at 90% også kommer hit for å snylte, ikke fordi det er reelle flyktninger.

Er det en eneste nordmann som ikke kjenner til "Flyktninger" som drar til hjemlandet på lange ferier?


Trygt og godt for barna, men ikke for dem?

Vi bør kutte ut asylordningen og kun ta inn kvoteflyktninger.

Misbrukere bør kastes ut av landet prompte.

Anonym sa...

Hva bryr vel disse seg om barna,så lenge de kan berike seg ved å svindle den norske stat. Et evigvarende problem blir dette om ikke nå myndighetene reagerer. Det ligger i disse menneskenes natur å tuske til seg urettsmessige goder. Mens Ola og Kari Nordmann lett får fengsel om de ved en misforståelse får utbetalt for mye fra NAV,slipper innvandrerne mye lettere unna slikt.Se bare på drosjesvindlerne. Ga de seg ? NIX !

Anonym sa...

Nå må snart noe gjøres, kan ikke forstå at norske myndigheter kan se gjennom fingrene med dette i årevis.Det er vel ganske så enkelt å kontrollere opp mot skoler skulle man tro. De personer som står oppført som foreldre (slett ikke sikkert de er det ) burde da bli sendt ut av landet umiddelbart, og selvfølgelig barnetrygd og andre ytelser opphøre. Hvor mange forskjellige ytelser mottar disse snylterene pga. barn de sansynligvis egentlig ikke har mon tro? Dumskapen i slike saker i dette landet kjenner snart ingen grenser, ikke rart landet oversvømmes av personer man ikke kjenner identiteten til, her kan man nemlig bare dukke opp som troll av eske å forsyne seg av "kassa", noe som ser ut til å være uhyre enkelt, hvis man ikke er norsk da !! Helt enig med annet innlegg her, kun kvoteflyktninger, og da spesiellt barn og kvinner fra de jævligste flyktningeleirene i verden. Det er merkelig at det er 80% unge menn fra alle verdenshjørner som dukker opp her som asylsøkere, når man vet at det er barn og kvinner som desidert har det jævligst i de fleste "farlige" land. Kan noen forklare dette fenomenet ??

Carinas Globus sa...

Oj, dette innlegget skapte debatt...Engasjement i en eller annen retning skorter det i alle fall ikke på blandt dagbladet sine lesere ser jeg!